roulette 5309373  340 - Strategin som används i roulette

Strategin som används i roulette

De flesta kommer att tänka på spel som en form av rekreation och ett utlopp för att få tankarna från några svåra dagar. Spel är en lönsam verksamhet där vinst endast manifesteras för dem som har tillgång till den.

Saker att komma ihåg i roulette

Beroende på om du spelar på det amerikanska eller det europeiska hjulet eller inte, kommer du att upptäcka att roulette antingen är ett tufft spel att vinna eller ett enkelt spel. Med tanke på att amerikanska hjul har lagt till utrymme för sina hjul är det mycket lättare att vinna vad på europeiska hjul, så leta efter dem om de är tillgängliga. Du kommer att spela mot en mycket lägre husfördel, och detta kommer att göra det lättare att utforma ett fungerande vadslagningssystem. Men om du inte är säker på hur du gör det finns det flera metoder som människor tycker är användbara vid roulettebordet.

Medan människor följer vissa vadslagningsmetoder vid roulettebordet, baseras de verkligen mer på sannolikhet, inte på själva spelet. När allt kommer omkring är roulette ett riktigt hasardspel, så strategin har bara tagit dig hittills. Du kan dock hitta ett system som kommer att hålla dig bekväm när du spelar roulette, och som tar bort mycket av den stress som hasardspelet kan ge.

Den vanligaste satsningsmetoden i roulette är känd som ”Martingale” -systemet som först uppträdde i Frankrike under 1700-talet. I detta system börjar du med en fast satsning; Säg $ 5, för det är den vanligaste minimisatsningen vid roulettebordet. Du satsar det här beloppet tills du förlorar, då fördubblar du ditt spel kontinuerligt tills du vinner. När du vinner satsar du tillräckligt för att få tillbaka alla pengar du förlorat tidigare och sedan lite. Se till att du inte startar maxinsatsen, eftersom du inte kan fördubbla därifrån. Det finns också ett system som kallas Anti-Martingale-systemet där spelaren minskar insatsen efter att ha förlorat.

Progressiv vadslagning är också ett ganska vanligt system.

Du börjar satsa ett fast belopp och varje gång du vinner kommer du att öka din insats så mycket. Så om du börjar satsa $ 5 och vinna blir din nästa satsning $ 10. Vinn igen, och det är $ 15. När du förlorar, subtraherar du det ursprungliga beloppet så får du nästa satsning.

Detta är bara några exempel på vadslagningstekniker som andra roulette-spelare använder. Men när du väl har spelat nog tenderar du att utveckla din egen strategi. Att hitta en som är bekväm för dig är det bästa du kan göra i spelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *