Utvald bild 9 spel som du kommer tycka om ifall du älskar Haimrik 860x425 - 9 spel som du kommer tycka om ifall du älskar Haimrik

9 spel som du kommer tycka om ifall du älskar Haimrik

För varje spel så finns det även ett annat spel med liknande mekanik. Samma gäller för Haimrik. Även om en stor del av detta action/äventyrsspel är unikt, så finns det ändå spel som är liknande.

Här kollar vi på några av de spelen, och tar en snabb titt på dess gameplay och handling.

Posta bilden 9 spel som du kommer tycka om ifall du älskar Haimrik Semblance - 9 spel som du kommer tycka om ifall du älskar Haimrik

Semblance

Medans Haimrik går ut på att använda ord för att besegra fienden och klara ut spelet, så är det viktigaste i Semblance det faktum att du kan forma om terräng, eller till och med världen i sig. Spelet tar dig till en deformerbar terräng där du kan ändra form på allt.

Hyper Knights

Hyper Knights är inte så annorlunda från typiska action-/arkadspel. Det enda som knyter samman Hyper Knights och Haimrik är dess tecknade grafik. Spelet går ut på att slåss, vilket är typiskt för actionspel.

Posta bilden 9 spel som du kommer tycka om ifall du älskar Haimrik Rusty Lake - 9 spel som du kommer tycka om ifall du älskar Haimrik

Rusty Lake: Roots

Rusty Lake: Roots innehåller ett spel som visar blodslinjer, eller släktskap, som börjar när huvudkaraktären planterar ett frö. Spelet kretsar kring att få trädet att växa för att uppenbara dina blodslinjer.

Toby: The Secret Mine

Toby: The Secret Mine är ett typiskt pussel-/plattformspel där grafiken är lik Badlands. Det som gör detta spel likt Haimrik är pusselfaktoren.

The Black Death

The Black Death tar dig till ett multiplayer- överlevnadsspel där miljön är ett medeltida rike som plågas av den ökända svarta döden (“Black Death”).

Forgotten Anne

Forgotten Anne är ett äventyrs- och pusselspel precis som Haimrik. Ditt mål är att stoppa det som hindrar dig och din befälhavare från att återvända till den mänskliga världen. Spelet utspelas i en bortglömd värld, därav namnet (“Bortglömda Anne”). Temat är ungefär likadant som Haimrik med en ödslig atmosfär.

Posta bilden 9 spel som du kommer tycka om ifall du älskar Haimrik Mages - 9 spel som du kommer tycka om ifall du älskar Haimrik

Mages of Mystralia

Mages of Mystralia är likt Haimrik på grund av de oändliga möjligheterna du har när du spelar. Spelet tar dig till en värld som kretsar kring magi. Du behöver helt enkelt kombinera trollformler för att skapa nya, och det förklarar varför det finns så många möjligheter, precis som hur du kan hitta på oändligt många ord i Haimrik.

Colony Survival

Colony Survival är ett försvars- och förvaltningsspel där du försvarar din koloni mot monster genom att använda olika resurser, som du först måste skaffa fram. Du har bönder och andra sorters invånare, samt olika typer av soldater som försvarar mot monster.

Posta bilden 9 spel som du kommer tycka om ifall du älskar Haimrik PLANET ALPHA - 9 spel som du kommer tycka om ifall du älskar Haimrik

PLANET ALPHA

PLANET ALPHA äger rum på en planet där varelsers beteende förändras beroende på om det är dag eller natt. Som tur är har du möjlighet att ändra från dag till natt, vilket är passande för just denna planet.

Medans dessa spel liknar Haimrik, så går det inte att förneka att de alla är unika på sina egna sätt. Vi rekommenderar Steam eller GOG för att spela dessa spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *