cards 1066386  340 - Amerikansk roulettestrategi

Amerikansk roulettestrategi

De flesta kommer att tänka på spel som en form av rekreation och ett utlopp för att få tankarna från några svåra dagar. Spel är en lönsam verksamhet där vinst endast manifesteras för dem som har tillgång till den.

När jag var 14 år tog mina föräldrar mig på en två dagars kryssning, det var jättebra; min pappa spenderade hela tiden lite grön medan min mamma introducerade mig för det inbyggda kasinots magi – det var början på min kärleksaffär med roulette. Tio år senare älskar jag fortfarande roulettehjulet, dragkraften och spänningen har ännu inte vandrat. Under den tioårsperioden har jag dock lagt märke till ett antal strategier som människor brukar spela med – personligen tror jag att de tar det roliga ur spelet, men hej, alla har rätt att veta vad deras alternativ är, eller hur ?

Den vanligaste roulette-strategin är känd som Martingale.

Denna strategi är baserad på teorin att en förlorande rad inte varar länge, så om du fortsätter att satsa på en av de två lika chansalternativen (t.ex. svart eller röd / odds eller till och med) kommer det inte att dröja länge förrän du vinner. Nu kan du faktiskt tjäna pengar på detta genom att fördubbla din insats varje gång du inte vinner. Förvirrad? Var inte sån! Om jag satsar $ 5 på rött och det ser svart ut, har jag tappat $ 5, men nästa omgång satsar jag $ 10 på rött – oops verkar svart igen, nu har jag tappat totalt $ 15. Oroa mig, jag håller fast med Martingale-teorin fördubblade jag min insats på samma urval och så satte jag $ 20 på rött. Halleluja, den är röd! Jag vann $ 40. Fungerar det? Ja, jag satsar $ 5 + $ 10 + $ 20 = $ 35; Jag tjänade 5 dollar. Verkar det vettigt?

När du kämpar med Martingale är nästa strategi för dig att hantera Uber Martingale, faktiskt bättre känd som Grand Martingale. Denna strategi fungerar på samma sätt som den vanliga Martingale, förutom att du med Grand Martingale fördubblar din insats och att du lägger till en av dina ursprungliga satsningar. Så efter din första $ 5-förlust multiplicerar du den till $ 10, men du lägger också till en, vilket är ytterligare $ 5, så din andra insats är $ 15. Om den inte kommer för dig, fördubblar du $ 15 och lägg till en, vilket är $. 5 för att göra din tredje satsning $ 35, och så vidare. Detta ökar din vinstmarginal när du vinner.

De bästa och värsta roulettestrategierna

Sanningen är att jag har sett människor vinna stort med denna strategi; de är väldigt logiska och gör jobbet. Men jag har också sett människor förlora mycket för dem eftersom de inte planerade ordentligt; Tabeller med låg gräns kan orsaka problem när du spelar Martingale-strategin eftersom de ökar chanserna att nå gränsen innan du vinner. Så om du ska spela den här strategin, spela vid ett bord med höga gränser och börja alltid din insats lågt.

Detta är inte den enda roulette-strategin som används, men den är den vanligaste. Personligen tycker jag att alla strategier är lite tråkiga, förutom mina, nämligen – favoritnummer, födelsedagar och efter tarmarna; uppriktigt sagt kan du inte slå det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *